کلاس آنلاین هوش مصنوعی (شروع از 22 آذر)
هوشی که توسط ماشین ارائه شود بهعنوان هوش مصنوعی شناخته میشود. این فناوری انقلابی در جهان امروزی در حال تبدیلشدن به مفهومی کاملاً شناختهشده است. در حقیقت شبیهسازی هوش انسانی در ماشینهایی است که میتواند برای یادگیری رفتارهای انسانی و تقلید آنها برنامهریزی شوند. چنین ماشینهایی توانایی یادگیری با کسب تجربه و همچنین انجام وظایف مختلف با روشهایی شبیه روشهای انسانی را دارند.
با رشد فناوریهایی این چنینی کیفیت زندگی انسانها بهتر میشود. امروزه تقریبا تمام افراد فعال در حوزههایی که به نوعی با فناوری در ارتباط هستند، پس از آشنایی با این فناوری و درک آن میخواهند از طریق روشهای مختلف از قابلیتهای بالقوه آن بهرهمند شوند یا حداقل اطلاعاتی را در مورد این قابلیتها به دست آورند.
افراد عادی که درک عمیقی از فناوری ندارند، ممکن است هوش مصنوعی را به رباتها نسبت دهند. به اعتقاد عموم مردم هوش مصنوعی چیزی شبیه رباتهای نابودگر است که خودش میتواند مستقل از انسان فکر و عمل کند؛ اما اگر از یک پژوهشگر فعال در این حوزه در مورد آن سؤال کنید، در پاسخ میگوید که این فناوری مجموعهای از الگوریتمهایی است که میتوانند بدون آنکه لازم باشد برای انجام کار خاصی ایجاد شوند، نتایجی را به همراه داشته باشند.
در وصف بیشتر مفهوم AI در کامپیوتر و سایر امورات زندگی بشر میتوان گفت:
«هوش مصنوعی حوزهای است که علم کامپیوتر و مجموعه دادههای قوی را ترکیب میکند تا امکان حل مسئله را فراهم کند». همچنین شامل زیرشاخههای یادگیری ماشینی «Machine Learning» و یادگیری عمیق «Deep Learning» است که اغلب در ارتباط با هوش مصنوعی ذکر میشوند.
تاریخچه هوش مصنوعی به دوران جنگ جهانی دوم برمیگردد. زمانیکه نیروهای آلمانی برای رمزنگاری پیامهای خود به نیروهایشان از ماشینی به نام «Enigma» استفاده میکردند؛ دانشمند انگلیسی به نام آلن تورینگ «Alan Turing» برای رمزگشایی کدهای ماشین آلمانیها، ماشین دیگری به نام «Bombe» را همراه تیمش اختراع کرد. تولد مکالمه AI نیز با نوشتههای آلن تورینگ که در کتابی تحت عنوان «ماشینهای محاسباتی و هوش» در سال 1950 منتشر شد، مطرح شد. تورینگ که اغلب به عنوان پدر علم کامپیوتر از وی یاد میشود، چنین سؤالی را مطرح میکند: «آیا ماشینها میتوانند فکر کنند؟» برای پاسخ به این سؤال، او آزمایشی را ارائه میدهد که اکنون به نام «آزمون تورینگ» شناخته میشود. در این آزمون، یک بازجوی انسانی سعی میکند بین یک کامپیوتر و پاسخ متنی انسان تمایز قائل شود.
کاربرد هوش مصنوعی امروزه تا حد قابل توجهی گسترده شده است این فناوری در هوانوردی ، سامانه های مالی ، پردازش تصویر ، امور قضایی ، شبکه های اجتماعی ، پزشکی و داروسازی و بسیاری از حوزه های مهم زندگی بشر نفوذ کرده و نتایج درخشانی را به جا گذاشته است.
دوره جامع هوش مصنوعی استاد شکری ، با سابقه درخشان بیش از 15 سال فعالیت آموزش عالی اعم از تالیف و ترجمه کتب و همچنین تدریس درمقاطع ارشد و دکتری و همچنین تخصص و سابقه قابل تامل در محیط های عملیاتی این امکان را برای شما فراهم می کند تا به راحتی از چالش های این درس جذاب و مهم عبور کنید:
- تدریس از پایه و پیشرفته بدون نیاز به داشتن پیشینه و پایه فنی
- عدم نیاز به هیچ یک از منابع فارسی و انگلیسی و پوشش فراتر از سرفصل های کنکور ارشد کامپیوتر
- تدریس جذاب و تلفیقی از دانشگاه و محیط عملیاتی که این ویژگی تنها در دوره های استاد شکری وجود دارد.
- پوشش کامل کلیه سرفصل های ویرایش 3 و بخش های مهم ویرایش 4 کتاب راسل به عنوان مرجع اصلی
- نتایج درخشان دانشجویان در گذراندن دوره هوش مصنوعی استاد شکری در کنکورهای گذشته
- دوره شامل تدریس کامل و نکته و تست و همچنین خلاصه ای جذاب و از متن اصلی کتب مرجع این درس است که به عنوان هدیه به دانش پژوه عزیز ارایه می شود.
این دوره برای چه کسانی توصیه می شود؟
- داوطلبان کنکورارشد و دکتری تخصصی
- دانشجویان کلیه مقاطع تحصیلی در رشته های مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات
- داوطلبان آزمون های استخدامی
- علاقه مندان به آشنایی و کارکرد هوش مصنوعی در دنیای فناوری
80 ساعت آموزش مفید
بیش از 80 ساعت آموزش کاربردی از سر فصل دانشگاه های استنفورد و کمبریج
بیشتر از 1000 دانشجو
شرکت بیش از 1000 دانشجو در طی 4 سال اخیر و کسب رضایت
یادگیری آنلاین
پشتیبانی واقعی
میتوانید از طریق پنل کاربری سوالات خود را ارسال کنید تا پشتیبانان و مدرس دوره به شما پاسخ دهند.
هنوز هیچ دیدگاهی نوشته نشده است